![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.05 Kur: tumsaa blakus woldemortam un sauronam! ![]() |
newiens no viniem nebija labs.abi bija glevi un wargi!!! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
maichestera... Gendalfs nevēlējās ņemt gredzenu, tas tiesa, bet Maijari ir tikpat nemirstīgi kā Valari, un elfi savā ziņā tāpat, tā ka pieminēt "nevienu mirstīgu būtni, pat elfus" nav īsti korekti. Tomēr Gendalfam bija pavisam citi iemesli neņemt Gredzenu, nekā kādam mirstīgajam, un arī Galadriela no gredzena atteicās tā paša iemesla dēļ. Viņi spētu Gredzenu pakļaut - vairāk vai mazāk - bet ar laiku tas pakļautu arī viņus un viņi, uzvarējuši Sauronu, paši kļūtu par nākošo Tumsas valdnieku.. No kā mēs varam izspriest, ka Valariem to ņemt būtu vēl daudzkārt bīstamāk.
Elderon 10... Nē, viņi nav ne vārgi, ne nožēlojami. Tikai gredzentiņš gan tāds pastiprāks trāpījies. Es teiktu, ka nevar uzskatīt kādu no abiem Gredzena glabātājiem - hobitiem uzskatīt par labāku. Pirmkārt jau tāpēc, ka abiem nācās glabāt Gredzenu pagalam atšķirīgās situācijās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Laikam esmu kļūdijusies ar pieturzīmēm ja jau izskatās ka es pielīdzīnu elfus un majarus mirstīgām būtnēm.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 10:07 |