![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Izmantojot meklētāju, neatradu pavedienu, kas būtu veltīts šai grāmatai, kuru daudzi uzskata par visizcilāko pagājušā gadsimta darbu. Šovasar viņu pārlasu jau kādu sesto reizi, bet joprojām neapnīk.. saistošs, vēsturisks romāns ar kaislībām un intrigām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kādas ir jūsu atsauksmes ? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pati dzīve ![]() |
Jā, Rovielai pilnīga taisnība, Retam pilnīga taisnība par to dāmu būšanu. Bet tas nenozīmēja, ka būt dāmai bija labāk nekā būt bezprincipu izdzīvotājam.
Nepiekrītu par to, ka Melānija zināja, ka starp Skārletu un Ešliju kas bija. Viņa tik tiešām ticēja, nevis izlikās ticam labajam cilvēkos. Viņa nespēja pieņemt, ka tie, kurus viņa mīl, varētu nebūt tik labi, kā viņa uzskatīja, ka viņi ir. Jā, arī mans viedoklis par Melāniju laika gaitā ļoti spēcīgi mainījās. Sākot ar "Melānijai tiešām vajadzētu nomirt, jo es gribu, lai mana mīļā Skārleta dabū smuko, jauko Ešliju" līdz "Pasaulei ir vienkārši nepieciešami tādi cilvēki, lai dzīve nebūtu tik skarba" un "Cilvēks saprot kaut kā vērtību tikai tad, kad tas zaudēts", un "Meen, nu gan raksturs". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Scorpse: 13.02.2007 00:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 00:57 |