![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 ![]() |
ir doma man un axelam uztaisit 2-4 dienu treninu nometni suntazos
trenini ar bufiem padediem kociniekiem un mos ari dzelziem varetu pedeja diena taisit turniru dalibas maksas nebutu un dzivosana teltis sobrid gribam zinat kas varetu pieteikties Šo rakstu rediģēja bondaronkuls: 04.02.2007 17:32 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Ai, tas tomēr ir briesmīgi!
Mēs, protams, respektējam Kedrika panākumus zobenvicināšanas jomā, taču es tomēr nesaprotu kapēc jāraksta tādi komentāri? Tip mēs visi izskatamies pēc tādiem tizleņiem un tik ļoti tendēti uz pašiznīcību? Protams, es piekrītu, ka tādā nometnē ir nepieciešami līdzi šādi tādi tūļi ar kuriem apsiet pārsistus pirkstus, bet nu kapēc tas pārspīlējums par tiem helikopteriem? Vot nesaprotu vai vecā, viedā vīra ieteikums ir draudzīgs vai tomēr velk uz kašķi. Man jau vairāk liekas, ka uz kašķi. Tāda milzīga skatīšanās no augšas.. Es jau domāju, ka es pārprotu, jo man jau gribētos, ka mēs visi tā draudzīgi nevis aiz muguras berzētu rokas aiz prieka, ka redz kā tam tur pārsita galvu, a tam rokas ar zilumiem. Nemaz jau nerunājot par mazo zaļo skaudības velniņu, ka kādam pēkšņi var sanākt labāk... Šo rakstu rediģēja Sindra: 12.02.2007 11:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.04.04 Kur: online Fotogrāfs 2007 ![]() |
CITĀTS(Sindra @ 12.02.2007 11:22) [snapback]1103112[/snapback] Protams, es piekrītu, ka tādā nometnē ir nepieciešami līdzi šādi tādi tūļi ar kuriem apsiet pārsistus pirkstus, bet nu kapēc tas pārspīlējums par tiem helikopteriem? Pārsēji un saldējuma kociņi - saku no pieredzes (ļoti labi var iešinot lauztu vai gandrīz lauztu pirkstu). Auksts ūdens tuvumā arī ir tīri patīkama lieta. Kaut kā bez helikopteriem pagaidām ir sanācis iztikt, bet vismaz vienu mašīnu un šoferi gan vajag. Mazums, kas var gadīties pat uzmanīgi trenējoties. Bet tas jau tāpat kā kaut vai jebkurā LARPā - labi, ja ir kāds, kas pārzina saitēšanu un citas neatliekamās palīdzības lietas. Neuztraucies, Sindra! Ir cilvēki, kam vajag pašapliecināties un iedzelt. Bet tas vēl nevienu nav padarījis ne labāku, ne sliktāku. Šo rakstu rediģēja Etasi: 12.02.2007 11:29 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 14:05 |