![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 ![]() |
ir doma man un axelam uztaisit 2-4 dienu treninu nometni suntazos
trenini ar bufiem padediem kociniekiem un mos ari dzelziem varetu pedeja diena taisit turniru dalibas maksas nebutu un dzivosana teltis sobrid gribam zinat kas varetu pieteikties Šo rakstu rediģēja bondaronkuls: 04.02.2007 17:32 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Tātad, Hwo piesējās par ieročiem, man laiks piesieties par koordinātām un apstākļiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Tātad sākuma tika minēti Suntaži, cik noprotams, un teltis, bet vai tuvumā būs vieta, kaut lai aizietu nomazgāt rokas un izdarīt dabiskās vajadzības? Vai to visu vajadzēs darīt tuvākā strautā un mežā aiz koka? Arī tieši vieta... vai tā pietiks visiem gribētājiem, to būs iespējams sadalīt, tā teikt, gulēšanas un darbības zonā? Kā arī runājot par laiku. Tika pieminēta vasara, bet vasarā ietilpst trīs mēneši, kurā no tiem jūs domājat? Un aptuveni mēneša sākumā vai beigās? Visā visumā šis viss vilina un ja viss būs saplānots savlaicīgi, tad varēsiet novērot vienu neprašu, kas cenšas, ko iemācīties... es gribētu arī piebilst, ka vajadzības gadījumā uz manu palīdzību varat rēķināties, jo īpaši organizēšanas gadījumā, un es būtu pateicīga, ja organizatori man privāti paziņotu par šiem pāris sīkumiem un vēl šo to, ieskaitot Hwo jautājumu atbildes. Jau savlaicīgi ar pateicību Pūķēns |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 17:42 |