![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Džoanna Ketlīna Roulinga, mums visiem zināmo grāmatu par Hariju Poteru autore, nesen atjauninājusi savu mājaslapu.
Dienasgrāmatas sadaļā viņa paziņojusi, ka pēdējā grāmata Potera sērijā esot viņai vismīļākā no visām līdz šim uzrakstītajām. "Es vienmēr esmu zinājusi, ka stāsts par Hariju beigsies līdz ar septītās grāmatas iznākšanu, un atvadīšanās bija tieši tik grūta, kā es biju iedomājusies to esam. Lai arī sēroju, manī ir neticama panākumu sajūta. Knapi spēju noticēt, ka esmu beidzot uzrakstījusi kaut ko, kā beigas esmu plānojusi tik daudzus gadus. Nekad savā dzīve vēl neesmu jutusi tādu galēju emociju miksli; es nekad nevarētu iedomāties, ka varu reizē būt ar salauztu sirdi un eiforijā. Arī daži no jums ir izrādījuši šādu prieka un bēdu maisījumu (lai gan daudz piezemētāku!) par to, ka tiks izdota pēdējā grāmata, un tas man ir nozīmējis daudz vairāk nekā varu jums pateikt. Ja tas ir kāds mierinājums, varu sacīt, ka arī pēc "Nāves svēto" iznākšanas jums būs gana daudz par ko diskutēt un prātot. Tātad, ja vēl neesat gatavi slēgt forumus, nevajag izsamist... Man ir gandrīz vai bail to atzīt, taču ir viena lieta, kas man ir palīdzējusi nenoslīkt ciešanu upē. Lai arī katrā no iepriekš iznākušajām grāmatām par Hariju Poteru manāmas skaidras manas pieķeršanās pazīmes, "Nāves svētie" ir mana mīļākā, un tas ir vislabākais veids, kā pabeigt visu sēriju." Atjaunināta arī Baumu un BUJ sadaļa, kur rakstniece atbild, ka tāds izdošanas datums izvēlēts vienīgi tāpēc, lai iegūtu pietiekami daudz laika un izdošana netiktu sasteigta. Vēl tagad zināms arī tas, ka arī šai grāmatai e-versijas nebūs, kam par iemeslu pēc viņas pārstāves sacītā esot divas lietas: interneta pirātisms un vēlme, lai lasītāji izjūt īstu grāmatu garšu. Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 08.02.2007 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Tulkojuma variants vēl tiek apspriests. Personīgi arī es domāju, ka "Nāves svētie" nebūtu īsti pareizi, taču DP saglabā konsekvenci.
Pagaidām iztiksim ar to, kas ir, - tas galu galā arī nav svarīgākais - un, kad parādīsies īstais nosaukums, lietosim, protams, to. Taču angliskais neiederas un to var nesaprast angļu valodas nepratēji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.05.2025 06:04 |