![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.07 Kur: starp pagātni un tagadni ![]() |
lasu O. Vācieša dzeju, tā liekas interesanta un aizraujoša. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.01.06 Kur: zaudētava ![]() |
CITĀTS(negative @ 27.01.2007 22:13) [snapback]1096634[/snapback] man ļoti patīk Ojāra Vācieša dzeja. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) interesanta. es iedziļinājos viņa dzejoļu krājumā ''Nolemtība.'' ļoti labs. Ja lasīji Nolemtību noteikti izlasi arī Ex Libris - mans mīļākais krājums. *** Tik daud zlīdz tevim man ir: milzīgs tukšums, kur vārds, tikko izrunāts noslīkst kā tumsā skatiens, kur solis ir vienīgi solis pats sevī. Kliegt? Tas ir - raudāt uz augšu, jo asara nevar nokrist uz zvaigznes, tā krīt acī atpakaļ. Sist? Nav labi sist dzīvos. Tas milzīgais tukšums ir dživs, jo tas kļūst ik mirkli lielāks. Tik daudz līdz tevim man ir - mīlēt. [šī krājuma mīļākais dzejolis] Dzegužlaiks jau ir krietni vecāks krājums, man patik daudz. Nodedzinātā rūjiena no tā krājuma ir vislabākais dzejolis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Mīļākais no dzejniekiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) Viņa dzeja ir tāda, kas man patīk. Es nedefinēšu, citādi sapīšos pati savos vārdos. Šo rakstu rediģēja Evučka ar neaizmirstuli: 01.02.2007 23:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 03:05 |