![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Kādā lapā interneta tīmeklī atrodams interesants raksts, jautājums un atbildes par mūs visus interesējošo tēmu - kurā pusē tad īsti ir Severuss Strups? Atbildēs atrodamas visnotaļ interesantas teorijas.
"Pēdējā grāmata Harija Potera sērijā ir viena no visvairāk gaidītajām šajā gadā. Autore Džoanna Roulinga vēl nav paziņojusi oficiālo iznākšanas datumu, bet tas netraucē mums prātot par to. Roulingas kundze jau ir ziņojusi, ka grāmatā gaidāma vismaz viena nāve, taču vēl ir daudz jautājumu, uz kuriem jāatbild. Mēs, Borders, esam īpaši ieinteresējušies par vienu varoni, kam noteikti ir svarīga loma Harija pēdējā mācību gadā." Uz Borders bookstore uzdoto jautājumu katram iespējams atbildēt, izsakot savu viedokli. Kā tad īsti ir? Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 20.01.2007 13:18 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS(scelenty @ 20.01.2007 16:26) [snapback]1093545[/snapback] domāju ka Roulinga pati to nezinās pirms 7. grāmatas pabeigšanas Domā tālāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Roulinga lielāko tiesu no tā, kas būs visās grāmatās, jau zināja pašā sākumā, pirms pirmās grāmatas. Tas, kas notiks ar Strupu, viņai pavisam noteikti bija jau zināms sen. Droši vien pat tā varētu būt viena no viņas pirmajām domām. CITĀTS(Helēna @ 20.01.2007 18:45) [snapback]1093578[/snapback] Kā gan tu vari tā teikt??? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/angry.gif) Vai tev pasaules izcilākā maga nelietīga nonāvēšana liekas nesvarīga upuris??? Man gan tā nešķiet!!! Neiespringsti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Es īsti nezinu, bet man šķiet, ja tu to nesaproti tāpat, tad izskaidrot to būs grūti. Vienkārši viņam bija jāmirst, lai Harijam beidzot nāktos pierādīt sevi pašam bez citu palīdzības, turklāt viņš bija vecs un visu jau paveicis, kas paveicams. Droši vien par Dumidora paveikto pirms viņa nāves mēs vē dzirdēsim pēdējā grāmatā. Jo, kā jau no grāmatas varēja noprast, viņš nojauta, ka drīz varētu mirt. Par Strupu. Personīgi es uzskatu, ka šādai spriedelēšanai jēgas nav. Padomājiet loģiski. Roulinga ir atbildējusi uz pilnīgi visiem jautājumiem. Viņa atbildēja no Strupa mutes - viņam visu laiku Dumidora priekšā bija jāizliekas par labo sargātāju un jātēlo, lai varētu saglabāt savu posteni. Un Harija glābšana noteikti bija punkti plusā. Bet mēs arī zinām viņa nodevību, un to, kāpēc viņš, piemēram, gribēja, lai Harijam būtu sliktāk. Viens no galvenajiem iemesliem bija ienaids pret viņa tēvu un biedrošanās ar Voldemortu. Tātad, minēt nav jēgas, ja saprotat, ko es ar to domāju. Ir plusi un mīnusi, bet neviens neizceļas, uz visu ir argumenti, tāpēc nešaubos, ka patiesību mums izdosies atrast vienīgi grāmatā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.06 Kur: In love with vampires. ![]() |
CITĀTS(Fijusska @ 20.01.2007 23:31) [snapback]1093771[/snapback] Es īsti nezinu, bet man šķiet, ja tu to nesaproti tāpat, tad izskaidrot to būs grūti. Vienkārši viņam bija jāmirst, lai Harijam beidzot nāktos pierādīt sevi pašam bez citu palīdzības, turklāt viņš bija vecs un visu jau paveicis, kas paveicams. Droši vien par Dumidora paveikto pirms viņa nāves mēs vē dzirdēsim pēdējā grāmatā. Jo, kā jau no grāmatas varēja noprast, viņš nojauta, ka drīz varētu mirt. Roulinga kādā intervijā pati teica, ka viņa nevēlējās nogalināt Dumidoru, bet Harijam pēdējā cīņā būs jādodas vienam. tā kā, pareizi vien domājiet, cilvēki. CITĀTS un no sirds ienīstu tik interesantā vārda [Seceruss] nēsātāju. atvainojos par savu kļūdu, bija domāts Severuss. kam gan negadās nospiest nepareizo taustiņu?! Šo rakstu rediģēja Black.Rose.in.Vine: 21.01.2007 16:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 06:31 |