![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.01.07 ![]() |
Sveiki,
No vecajiem grāmatu plauktiem atkal izvilku grāmatiņas, kā arī kārtējo reizi noskatījos 3 LoTR filmas, un rodas maziņš jautājumiņš : Ko dara Gredzens? Filmā un grāmatā tas tiek uzsvērts kā pats galvenais, svarīgākais un spēcīgākais, bet reāli neko citu kā ievešanu rēgu pasaulē es nepamanīju. Kādam ir nojausma/informācija ko viņš darīja? Saurons vadīja orku armiju bez Gredzena un viņam tas tīri labi izdevās. Kas dzina pēc Gredzena, ja viņam jau bija armija? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
nu es domāju ka gredzens deva baigo spēku , nemirstību un varu varu
sanāk ka saurons agrāk bija cilvēks vai elfs vai kk tāds kad viņš kala gredzenu, un uzvelkot gredzenu palika nemirstigs un tad kad viņam nocirta gredzenu tā kā viņš bija tik vecs no viņa palika pāri tikai nedaudz enerģijas nu tā kā dzīvības ''acs'' nu golums jau arī bija nemirstīgs kopā ar gredzenu bet baigi pretīgi izskatījās priekš hobita... nu es frodo palika neredzams tikai tāpēc ka vispār nevarēja kontrolēt gredzenu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 05:41 |