![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi - par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties.
Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Man šodien ielēca galvā tāda dīvaina, bet samērā jēdzīga doma, kas varētu daudz ko izskaidrot. Es ceru, ka kāds vēl nav ko līdzīgu izteicis.
Es domāju, ka Dumidorā bija horkrusts. Tas ir - viņš tajā alā izdzēra Tumsas pavēlnieka dvēseles daļu. Līdz ar to Strups nenodeva viņa uzticību, bet bija vienīgais, kurš ir spējīgs nogalināt Dumidoru, tādā veidā iznīcinot horkrustu. Tā izskaidrojas tas, ka Dumidors viņam tik ļoti uzticējās. Jo Dumidors taču nebija tik dumjš, lai akli uzticētos Strupam. Izskaidrojas arī šis: CITĀTS To the Dark Lord I know I will be dead long before you read this but I want you to know that it was I who discovered you secret. I have stolen the real Horcrux and intend to destroy it as soon as I can. I face death in the hope that when you meet your match, you will be mortal once more. R.A.B ko Harijs atrada pie Dumidora pēc viņa nāves. Un tāpēc viņš atrada vienkārši parastu kaklarotu. Lūk. Kādas jūsu domas par šo? Un "Strup, lūdzu" viņš teica tādēļ, lai neuzliktu Malfojam šo slogu - būt par slepkavu. Šo rakstu rediģēja Narciss: 16.01.2007 21:45 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Eriette.
CITĀTS Voldemorts savas dvēseles daļas apslēpj (viņam) ievērojamos un nozīmīgos priekšmetos. Labi, tā ala varbūt bija nozīmīga, bet kas tad tajā kausā tik īpašs? Nu man liekas, ka tas, ka tajā kausā atradās kaklarota, kas ja pareizi atceros bija viens no Tumsas pavēlnieka īpašajiem priekšmetiem, un tajā bija horkrusts, kuru Dumidors kaut kādā veidā [izdzerot] dabūja sevī. CITĀTS Un otrkārt - kāpēc Dumidors to neteica Harijam, tādā gadījumā? Loģiski tāpēc, ka Harijs ar to nebūtu mierā, viņš neļautu nevienam nogalināt Dumidoru. CITĀTS Strups bēgot Hariju apšaudīja ar visādiem lāstiem - tas neliecina, ka viņš būtu Dumija pusē, jo tad viņš būtu izturējies kaut nedaudz audzīgāk pret Dumija mīļāko audzēkni. Zinu, ka tādā gadījumā viņam bija jātēlo, ka Hariju ienīst, jo tur bija nāvēži, bet viņš tēloja nedaudz PĀRĀK labi. Nemaz tik stirpri viņš Hariju neaiztika, vairāk viņš atvairīja nevis uzbruka. Un Strupam vienmēr ir bijis tāds raksturs. Ļauns. Nu tā varētu būt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 17:47 |