![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Jā jā šito štelli lasīju Rampas grāmatā, bet tas jau tikai tad ja astrālais ķermenis nav pilnīgi savienojies ar īsti ķermeni, bet mans astrālais ķermenis jau nebija atdalījies, lai nu kā izdomāju uzrakstīt pāris jautājumus kas domāti visiem atbildēšanai, lai katrs uzraksta savas domas vai arī īstu informāciju, tātad:
1.)Vai mēs varam ar astrālo ķermeni doties zem ūdens un cik dziļi, un vai cietā vielā tāpat? 2.)Kāpēc dažreiz astrāli ceļojot nevar iziet cauri piem. savas mājas sienai(Enerģētiskais bloks)? 3.)Kas notiek ar elpošanu brīdī kad atdalās astrālais ķermenis? 4.)Kā atšķiras astrāls no parastās Zemes pasaules? Un vai astrālā pasaule ir ceturtā vai vienkārši cita dimensija? 5.)Kādas būtnes sastopamas astrālā? kas tās par būtnēm kas līdzinās eņģeļiem?(ceru uz šo jautājumu atbildēs Trakaiz) Nu tā, kas zin lai atbild vai arī izsaka savas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 15.01.2007 11:49) [snapback]1091369[/snapback] Jā jā šito štelli lasīju Rampas grāmatā, bet tas jau tikai tad ja astrālais ķermenis nav pilnīgi savienojies ar īsti ķermeni, bet mans astrālais ķermenis jau nebija atdalījies, lai nu kā izdomāju uzrakstīt pāris jautājumus kas domāti visiem atbildēšanai, lai katrs uzraksta savas domas vai arī īstu informāciju, tātad: 1.)Vai mēs varam ar astrālo ķermeni doties zem ūdens un cik dziļi, un vai cietā vielā tāpat? 2.)Kāpēc dažreiz astrāli ceļojot nevar iziet cauri piem. savas mājas sienai(Enerģētiskais bloks)? 3.)Kas notiek ar elpošanu brīdī kad atdalās astrālais ķermenis? 4.)Kā atšķiras astrāls no parastās Zemes pasaules? Un vai astrālā pasaule ir ceturtā vai vienkārši cita dimensija? 5.)Kādas būtnes sastopamas astrālā? kas tās par būtnēm kas līdzinās eņģeļiem?(ceru uz šo jautājumu atbildēs Trakaiz) Nu tā, kas zin lai atbild vai arī izsaka savas domas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) Tātad, uz tevis uzdotiem jautājumiem objektīvi varētu atbildēt tikai astrālceļotājs ar pieredzi, es varu izteikt tikai savus uzskatus un domas no manis izlasītā un maniem priekšstatiem! 1) Astrālajam ķermenim nepastāv pārvietošanās robežas, tikai tevis minētie tā saucamie enerģētiskie bloki (laikam jau tādiem arī jāpastāv, jo visur jau darbojas kaut kādi likumi un normas, un, ja tu neesi gatava, neesi pietiekami attīstījusies, vai tev tas nav jāpiedzīvo, tev tiek bloķēta tam pieeja) tātad, respektīvi, astrālā var ceļot gan ūdenī, gan kosmosā, kan ejot cauri cietām vielām fiziskajā pasulē. 2) par šo jau minēju iepriekšējā atbildē! 3)Domāju, ka ar elpošanu nekas būtisks nemainās, mūsu fiziskais ķermenis turpina funkcionēt, kā vienmēr, kad mēs guļam. Astrālajā ķermenī elpošana nav nepieciešama un tā nenotiek, protams, ja cilvēks pats apzinā un iztēlojas, ka bez tās nevar, tad viņam liksies, ka viņš elpo! 4)Uz šo jautājumu nav iespējams konkrēti atbildēt, tas ir tā pat, kā pilīte okeānā nespēj aptvert un atbildēt par to, kas ir okeāns un kā tas atšķiras no tās vietas, kur atrodas viņa. Domāju, ka tu pati esi ikti daudz lasījusi par astrāla pasauli, es neko jaunu nevaru pateikt,jo, kamēr nebūšu bijis tur pats, pieņemšu grāmatās izklāstītos aprakstus. 5)Domāju, ka tur ir sastopams viss, ko var un nevar iedomāties. tā saucamie enģeļi pēc manām domām ir augstākās pakāpes enerģētiskie radījumi, un kā var nojaust, tad tur viss ir saistīts ar dažāda veida enerģiju. vēl gribētu piebilst, ka tas, ko mēs neredzam un nejūtam, nebūt nenozīmē to, ka tā nav, vienkārši esošajā fiziskajā stāvoklī mums tas nav pa spēkam. varbūt, ka astrālā pasaule un tajā esošās būtnes ir visur mums apkārt un tieši tagad kāds mūs novēro, vai ir blakus, vienkārši mēs to nespējam ŗedzēt, just, dzirdēt, varbūt, ka virs mūsu galvām slejas grandiozas platības ar dažāda veida dzīvībām, lanšaftiem, konstrukcijām utt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 14:58 |