![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.01.07 ![]() |
Sveiki,
No vecajiem grāmatu plauktiem atkal izvilku grāmatiņas, kā arī kārtējo reizi noskatījos 3 LoTR filmas, un rodas maziņš jautājumiņš : Ko dara Gredzens? Filmā un grāmatā tas tiek uzsvērts kā pats galvenais, svarīgākais un spēcīgākais, bet reāli neko citu kā ievešanu rēgu pasaulē es nepamanīju. Kādam ir nojausma/informācija ko viņš darīja? Saurons vadīja orku armiju bez Gredzena un viņam tas tīri labi izdevās. Kas dzina pēc Gredzena, ja viņam jau bija armija? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Jaa, es neprecizi izteicos. Runajot par kontrolesanu, utt., es domaju iemeslus, kapec gredzens tika radits nevis iemeslus, kapec Sauron velejas so gredzenu atgut (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Un pie viena paskaidrosu vel vienu savu izteikumu, kuru laikam var parprast. Runajot par speka ielikshanu gredzena es biju domajis sadi - nevis tas, ka Sauron ielika dalju savu speku gredzena nozimeja, ka vinjs bez gredzena kljust vajaks, bet gan nozime to, ka bez gredzena Sauron neieguust so te papildus speku, ko dotu gredzens. Respektivi, kaut ari Sauron ielika dalju savu speku gredzenaa, gredzenu nevalkajot vinjs vaajaaks taa kaa taa nekljuust. Toties gredzenu valkajot, vins palielina savus spekus paari normalajiem. Starp citu, par gredzeniem un Sauron fizisko veidulu tepat Kurbijkurne ir atrodama laba informacija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) http://www.kurbijkurne.lv/forums/index.php?showtopic=9355 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 04:35 |