![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Jā cosmoal man ir tieši tā pati prolēma kad gribu atdalīties apzinoties, nevaru pieņemt domu ka tūlīt būs tā atdalīšanās, tikai kā jau teicu kopš bieži sāku domāt par to astrālo ceļošanu astrālais ķermenis pats ir sācis atdalīties momentos kad es vispār nedomāju to darīt un tas mani biedē vēl vairāk, šodien no rīta bija pavisam dīvaini(protams ne salīdzināt ar trakā stāstiem, bet priekš manīm gana traki) es pamodos no tā ka sāku just stipru astrālā ķermeņa atdalīšanos un skaņa bija vēl skaļāka nekā iepriekš, turklāt tā itkā vibrēja ikreiz kad gribēju sapurināties un tikt no tās vaļā, beztam nepieminēju to ka bija pārņēmis tas sastingums nevarēju kādu brīdi pat atvērt acis, tomēr biju nomodā, tad kautkā piedabūju sevi atvērt acis un tad piecēlos sēdus, sāpēja galva un sāka stipri nākt miegs, nogulēju skolu un vispār baigā laža sanāca dēļ visa tā, pat tagad tāds smagums galvā jūtams, nezinu kā lai to visu izskaidrot varbūt tas ir tikai normāli?
kagura, kas attiecas uz trako man neliekas ka viņš pārspīlē varbūt man tā liekas tāpēc ka es ticu visamkam, bet tomēr par to astrālo projekciju ir dzirdēti visādi dīvaini stāsti un tur nav nekādi joki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:41 |