![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taatad...es vakar domaaju vai atriebties ir slikti vai labi?
Ja nu nodariijums ir liels un tad varbuut labaak paarliecinaaties ka otrs cilveeks sanjem peec nopelniem? Bet ja nu aiziet par taalu... Gan jau liktenis paruupeesies lai otrs cilveeks saprot ko nodariijis?Bet ja nu ne? Varbuut labaak visu piedot un aizmirst? es pati nezinu. bet man ljoti interesee ko juus par to domaajat. P.S. mekleeju un taadu pashu vai liidziigu pavedienu neatradu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
Labi vai slikti neņemos spriest, bet nespēju iedomāties, ka varētu visu atstāt kaut kāda mistiska likteņa vai Dieva rokās. Par sīkumiem nav vērts galvu lauzīt, bet ir dažas lietas ko nevar ne aizmirst ne piedot. Kāds teiks, ka piedot var visu, man prieks par viņu, es nevaru. Varbūt esmu pārāk lepna, mani uzskati nav saskaņā ar šīs pasaules garīgo būtību, vai vēl kaut kas, bet tā nu tas ir un es netaisos izlikties labāka kā esmu.
Varbūt atriebties par to, ka tevi vienreiz nolamā nav gudri, bet taisnīgi ja tevi bieži pazemo. Tāpat kā atdriebties, ja kāds uzdrošinās aizskart tavu ģimeni vai kādu cilvēku kurš tev ir svarīgs. Bet pamatīgas atriebības plānošana ir ļoti smags darbs, ar sīkumiem es nekad neķēpājos, tāpēc vienmēr nākas kārtīgi izlemt vai tiešām tas kas ir izdarīts ir bijis tik ļauns un vai es to nespēju aizmirst. Ja nespēju, tad manuprāt, ir tikai godīgi kaut ko darīt, jo tas ir pozitīvāk nekā vēlāk visu atlikušo dzīvi mocīties ar atmiņām kuras tu nevari aizmirst, jo neesi nokārtojis parādus pirmkārt pats ar sevi. Laikam jau atriebties tomēr nav labi, bet dažreiz taisnīgi un nepieciešami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 22:56 |