![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Eu, trakaiz, reāli ka tu tā vari, bet nekur nebēdz no šīs diskusijas jo gribu tagad tev daudz ko pajautāt, kāda ir redzamība un visa ko tu redzi skaidrība, pilnīgi tā kā realitātē, vai nedaudz miglaini kā sapnī ko? Un vēl tev nebija bail? nu tu nepārbijies kad viss tik pēkšņi notika? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Erasmus, par tām narkotikām gan es varu teikt ka tas ir pilnīgi aizliegts visiem tiem kas vēlas astrāli ceļot, jo tas bojā to astrālo un laikam arī ēterisko ķermeni, nemaz nerunājot par to cik protams tas vispār ir slikti un t.g., bet jā ir dzirdēts ka ir tāds efekts un nereti dīvainās radības un briesmoņi ko gadās redzēt tiem kas ir galīgā pālī ir īstenība, tikai lielie visakā lietotāji tā pa īstam nekad nevarēs astrāli ceļot vai nodarboties ar cita veida gaišredzību. Zini, cosmoal, par to zemapziņu vispār arī ir interesanta štelle, tas augstākais es un tā, ko tu par to zini? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Es piemēram nesen izlasīju ka ja saprāta un loģikas vietā izmanto intuīciju vai arī dibina kontaktus ar savu augstāko es tad ir iespējams vienmēr pieņemt nekļūdīgus un veiksmīgus lēmumus kā arī neveiksmes ir pilnīgi izslēgtas, kas nozīmē ka viss ko tu iesāc tev izdodas, protams intuīciju nav viegli attīstīt un tā ir jāizmanto pilnīgi spontāni, jo tikai tad ir garantēti panākumi un tā. tas viss ir izskaidrojams ar to ka augstākais es itkā redz visu kas notiek arī uz priekšu un var pateikt priekšā pareizo rīcības plānu, kas izpaužas kā intuīcija.Pastāsti ,ko tu zini par to zemapziņas ietekmi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:40 |