![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es te tā padomāju... Pirms šķirošanas Harijs satikās ar Malfloju. Malflojs viņam piedāvāja savu draudzību, bet Harijs teica, ka pats spēšot izvēlēties draugus. Kādēļ Malflojs piedāvāja savu draudzību Harijam? Viņš taču ir Voldemorta pusē! Un, ja Harijs draudzību pieņemtu, vai tad Malflojs nedraudzētos ar Voldemorta ienaidnieku? Vēl var pieņemt, ka tas bija tikai tāds plāns, lai varētu atrast Harija vājību un viņu iznīcināt, bet... Es tiešām vēlos dzirdēt jūsu viedokli!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Nazgûl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Tieši aiz tās izkapts, kas ir atbalstīta uz tava pleca. ![]() |
Tā kā Harijs ir nosacīti tīrasiņu burvis (bet absolūta tīrasinība ir ļoti reta parādība), pie tam ar reputāciju, tad viņam bija visas iespējas kļūt par pareizo Malfoja acīs.
Viņš vispirms Malfojam, pēc tam Šķirmicei apliecināja, ka vēlas dzīvot citādi un tādēļ arī sanāca kļūt par Malfoja ienaidnieku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
CITĀTS(Grims @ 06.01.2007 22:59) [snapback]1087355[/snapback] Tā kā Harijs ir nosacīti tīrasiņu burvis (bet absolūta tīrasinība ir ļoti reta parādība), pie tam ar reputāciju, tad viņam bija visas iespējas kļūt par pareizo Malfoja acīs. Viņš vispirms Malfojam, pēc tam Šķirmicei apliecināja, ka vēlas dzīvot citādi un tādēļ arī sanāca kļūt par Malfoja ienaidnieku. Neuzskatiet to par nekaunību, bet Harijs, tīrasiņu??? Kādā veidā? ja Lilija bija vientiešu bērns? Un man šķiet, ka Malfojs cerēja uz Harija draudzību, lai uzzinātu viņa vājības, tad vnk atriebjoties par Voldemortu, iznīcināt. Vai arī, tāpēc, ka Harijs taču ir spēcīgs burvis, vnk gribēja pārmānīt savā pusē. Un par to, ka Hariju varētu izmantot stilīguma pēc, nekādas runas nevar būt, jo Malfojs uzskatīja, ka pats ir visstilīgākais, pats labākais utt. Harijs tāds nemaz nebija. Viņš bija NORMĀLS. Šo rakstu rediģēja Muchacha: 07.01.2007 20:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 01:44 |