![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.11.03 ![]() |
Mana iepazīšanās ar LOTR sanāca tāda neveikla! Viss sākās ar pirmo filmu, kuru biju paņēmusi nomā...lieki piebilst, ka kvalitāte bija briesmīga un knapi spēju noskatīties līdz galam! Tad iznāca GP latviešu valodā un uz Ziemassvētkiem famīlija mani aplaimoja gan ar GP, gan Hobitu... Tad vēlreiz noskatījos filmu, tad vēlreiz pārlasīju grāmatu, tad atkal filmu...and so on! Un tā nu tā lietiņa aizgāja, sapratu, ka šī grāmata tiešām ir Vērtība! Un Vērtībām manā dzīvē ir liela, varētu pat teikt milzīga nozīme...
Manuprāt tas ir visbrīnišķīgākais un smalkākais fantasy darbs kāds jebkad ticis radīts! Lai lasītu un saprastu to pilnībā ir jābūt uzmanīgam un tas man patīk!!! Nu jā, neko sliktu par to pateikt nevar...visu cieņu! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:49 |