![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
ES PIEŅEMU KA ŠĀDS PAVEDIENS JAU IR BIJIS UN JA TĀ TAD ATVAINOJOS, BET TIEŠĀM NEKUR NEVARĒJU ATRAST NEKO PAR ŠO TĒMU. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
TĀTAD-GRIBU ZINĀT VISU KO JŪS ZINĀT PAR ASTRĀLAJIEM CEĻOJUMIEM, ITSEVIŠĶI CERU SAGAIDĪT ATBILDI NO TIEM KAM TAS IR IZDEVIES, TĀTAD PIEREDZE, IZJŪTAS, KO REDZĒJI, KUR BIJI, CIK ILGS LAIKS PAGĀJA TO IEMĀCOTIES UN VISU CITU SĪKUMOS, JA KĀDS KAS TO DARA NEGRIB TO TEIKT VISIEM REDZOT TAD ATRAKSTI LŪDZU MAN PERSONĪGI UZ Netmouse@inbox.lv . (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) UN VĒL- TIE KAS NETIC VISAI ŠAI PADARĪŠANAI VARAT NEATSAUKTIES JO JŪSU VIEDOKLI ES TĀPAT JAU VARU IEDOMĀTIES UN NEVIENS JUMS TĀPAT TAM NESPIEŽ TICĒT VAI NETICĒT. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.07 ![]() |
varu padalīties piedzīvotajā...
zinu, lai varētu pilnvērtīgi ceļot ir jabuut garīgi stipram (ar gribasspēku, drosmi, varbuut fanātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) ). Galvenais nebaidīties, bet būt piesardzīgam... tas cik ātri iemācīties ceļot ir atkarīgs no katra atsevišķi. man izdevās neilgā laikā. no sākuma, kad visus man zināmos vingrinājumus biju atkārtojis neskaitāmas reizes, nolēmu pamēģināt. noguulos...atslābinājos un attiriju domas, koncentrējos....kjermenis likās ka krīt no liela augstuma - ir bezsvara stāvoklī, tad pēkšnji paliek silti un visapkārt ir koša gaisma...biju nonācis savas omas mājā (atrodas km no manas mājas)... likās viss tik reāli un iisti. pastaigājos pa istabām... un ieraudzīju ka mājai logs ir izsists. neko, nodomāju ka tā ir fantāzija... tad pēkšņji atgriezos kjermenii (diezgan nepatīkami). Intereses pēc ptrā dienā aizgāju apskatīties kas ir ar to logu... man par lielu izbrīnu tas tiešām bija izssists...viss kā iepriekš piedzīvotajā. kopš tās reizes turpinu treninjus un cenšos sevi "uzlabot". BET!!! Ir bīstami buut prom no kjermenja ilgu laiku, var netikt atpakal. Kā saka asttrālais ķermenis ir dvēsele. un ja ilgi esi prom no sava kjermenja, kāda cita dvēsele var to izmantot. (ir zināms viens gadiijums). Turklāt jauzmanās lai tuvumā nebuutu neviens cilvēks, berns vai dzīvnieks, jo ja tas juus aizskars tad ir auzas - šis cilvēks neko sliktu nevēlot aizslēgs ieeju kjermenii uz mūžigīem laikiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:41 |