![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
Kā tu parasti izvēlies grāmatas?
Protams, vispirms jau piesaista nosaukums, ja tas ieintriģē, tad lasu anotāciju uz grāmatas muguriņas. Ja arī tā patīk, pašķirstu grāmatu un palasu atsevišķus fragmentus,un, ja tie ir interesanti, tad pērku. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Zinu, ka daļu pirmā iespaida rada arī grāmatas vāks, lai gan bieži sanāk pavisam ačgārni - interesants vāks, bet garlaicīga grāmata vai otrādi, tādēļ vākiem neuzticos... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.04 Kur: virs zemes ![]() |
lielākoties pēdējā laikā es bibliotekārei dodu sarakstiņu ar pierakstītiem grāmatu nosaukumiem, kuras man gribās izlasīt. saraksts gan ir ļoti garš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) un sarakstu ik pa laikam papildinu. kurbijkurne. jā. kurbijkurne ir tā vieta, kur es arī uzzinu daudz labu autoru un grāmatu. viens no diviem iemesliem laikam, kāpēc es kurbijkurnē uzturos.. nutā - flarišā un blotā daudz ko var uzzināt, skatos pēc daudzmaz, manuprāt, sakarīgu cilvēku vērtējumiem un parasti man patīk ieteiktās grāmatas. un kā jau arī visi - izvēlos pēc anotācijas, autora, atpazīstamības, grāmatas vāks gan nav noteicošais un lapušu skaits arī ne. nu jau man sāk patikt vecās, kā ar rakstāmmašīnu drukātās grāmatas ar nesmukajiem vākiem. izskatam nav nozīmes!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 13:18 |