![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.08.05 ![]() |
Nesen noskatījos filmu,kur mājā bija risinājušiem šausmīgi notikumi,un tādēl tā kļuva -teiksim tā ļauna... cireiz kkur lasīts,ka mājā ir ļaunie spēki,vai kkā tamlīdzīgi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) īsti nezinu kā tur ie,kā tas var notikt,un vai tā vispār var būt...kā jums liekas vai mājās var būt ļaunas un bīstamas,vai tie ir idomājumi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
katrs cilvēks vārdu ļauns definē savādāk iespējams ka pat nedzīvas vietas var būt ļaunas,nezinu ,bet ticu tam ko redzu zinātne ir laba lieta ,bet ir lietas ko tā nevar izskaidrot un punkts tur neko nepadarīs
lasot šo pavedienu man prātā ienāca terorija: Suns var būt ļauns ,dzīvniei var būt ļauni,ūdens var būt ļauns ,pieņemsim vis dzīvais var būt labs ,slikts bet šads nekāds tas nevar būt.Koks ir dzīvs organisms tātad var būt ļauns .izsecinam māja kas ir no koka var būt negatīva un savā ziņā ļauna ,bet mājā koks vairs nav dzīvs ......nu labi te jau man pašai aiziet šķībi ,man peitiek teroriju ' bet es nobalsoju ka mājas var būt ļaunas.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 02:32 |