![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
Nu kārtējā fascinējošā Dena Brauna grāmata "Maldu zonā"! Ko domājat, par šo lielisko grāmatu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
pasmaidīju par pēdējo komentāru. pati šo grāmatu lasīju pēdējā pavasarī, un man tīri labi patika. protams, patiesībā Maldu zona bija diezgan klišejisks darbs, galvenie tēli ātri vien nojaušami, turklāt ātri varēja arī nojaust iznākumu. patika tā spriedze un zemūdene. jap, man patika zemūdene.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
šis ir tas Dena Brauna darbs, ko izlasīju pirms dažām dienām - es tagad lasu pēc kārtas visus viņa darbus. gāja diezgan ilgi - šķiet, šī bija biezākā no man jebkad redzētajām D. Brauna grāmatām. kā jau visos Brauna romānos, atrisinājums bija ļoti pārsteidzošs un negaidīts. īpaši par tā meteorīta ierakšanu ledājā no apakšas, lai gan tas bija tikai sākums.
man gan nepatika visu asiņaino skatu apraksts uz `Goijas`. un es nopriecājos, ka šī nebija no tām grāmatām, kur labais glābj vēl ļauno un pats bezmaz iet bojā, jo uzreiz zūd tā interese. bet es piekrītu - Brauna darbi tiešām ir līdzīgi, kaut vai ņemot vērā to, ka vienmēr ir vīrietis un sieviete, kas izmeklē. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 09:58 |