![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(Hisie-Gaur @ 19.01.2004 18:42) Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........ Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... *)kā Tu iepazinies ar LOTR? Jau kādus gadiņus četrus aizrautīgi biju lasījusi fantasy darbus, kad Aiva man iedev izlasīt LOTRkrieviski, teikdams, ka bez šitās grāmatas būs grūti saprast daudzas, daudzas citas. Izlasīju un piekritu viņam. *)ko Tev nozīmē LOTR? Labi uzrakstīta, aizraujoša, filozofiska grāmata. Viena no fantāzijas ciltsmātēm, un tādēļ vien jau dziļi godājama. Turklāt tā ir ļoti skaista un poētiska pasaule, ar īstiem varoņiem un pilnasinīgiem cilvēkiem (un citiem radījumiem) (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) *)ko Tu par to domā kopumā? Eee? par ko tad vēl? Domāju, ka šī grāmata un filma ir daudziem jaukiem cilvēkiem pavērusi vārtus uz Brīnumzemi, un ļoti ceru, ka viņi uzdrošināsies ieiet pa šiem vātiem un kārtīgi izpētīt ne tikai pašu pavārti, t.i. LOTR (kas kā Bezgalīgā Stāsta orākums apgaismo plašu apkārtni un fascinē ar savu pilnīgumu), bet dosies arī tālāk, un gūs baudu un prieku no ceļojuma Fantāzijas pasaulē. (tīri vai prasās piebilst "āmen!") (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:30 |