![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 ![]() |
Paldies visiem GM : Guntai, Artim, Aivaram un Aigaram!
Paldies visiem dalibniekiem! Balle bija interesanta, bija pietiekoshi daudz intrigu! Izdevas noorganizet milzigu armiju, diemzel dazas ielejas paguva atrast aizsargus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Naksies iztikt ar 3-4 ielejaam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Respect Moskim un vinja masai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Paguva aizsargaties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) p.s. Sorry Zanetei, vinjas precibas bija pretruna ar mana personaza planiem. Nacas izplatit baumas par "lastu" |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Rītvakar būšu Presebārā. Tasd ko man ņemt līdzi, lai atdotu laimīgajiem īpašniekiem? Axela apmetni un kurpes, ko vēl?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
CITĀTS(Lia'angia @ 27.12.2006 14:31) [snapback]1080048[/snapback] Rītvakar būšu Presebārā. Tasd ko man ņemt līdzi, lai atdotu laimīgajiem īpašniekiem? Axela apmetni un kurpes, ko vēl? Kurpes, savādāk es jau divas nedēļas uz basām kājām. Auksts ārā. Kājas pagājušo nedēļu palika zilas, tagad jau melnas un tā kā nedaudz pēc puvuma dvako. Tādēļ labāk paņem manas kurpītes. Varbūt var ko saglābt no kāju pirkstiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 27.12.2006 14:35 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
CITĀTS(DarkJedi @ 27.12.2006 14:35) [snapback]1080051[/snapback] Kurpes, savādāk es jau divas nedēļas uz basām kājām. Auksts ārā. Kājas pagājušo nedēļu palika zilas, tagad jau melnas un tā kā nedaudz pēc puvuma dvako. Tādēļ labāk paņem manas kurpītes. Varbūt var ko saglābt no kāju pirkstiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) te bija tās brūnās, ja? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) labi, paņemšu arī tās. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 07:35 |