![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Njaa.. interesanti te palasiities, pashai arii shitais viss interesee
Kkur TV vai kur dzirdeeju, ka cilveeks var atdaliities no kjermenja, ja tam ir no dzimshanas dotas speejas vai arii, ja tam ir ljoti stipra griba.. Man ar to gribu taa ir kaa ir - jaatrenneejas. Neesmu lasiijusi vispaar neko par astraalo celjoshanu, tikai kko shur tur padzirdeejusi, taapeec iisti nemaz nezinu kaa tas daraams. Vados peec intuiicijas xD Liidz shim ir bijis taa, ka gulju, kko baigi domaaju un tad juutu, ka gulta itkaa saak vilņoties, pati kluustu smaga, peec tam viegla un taada sajuuta, ka celjos aigshup. Sajuuta visai diivaina un interesanta.. |
|
|
Viesis_Cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Viesis @ 17.12.2006 13:07) [snapback]1075958[/snapback] Njaa.. interesanti te palasiities, pashai arii shitais viss interesee Kkur TV vai kur dzirdeeju, ka cilveeks var atdaliities no kjermenja, ja tam ir no dzimshanas dotas speejas vai arii, ja tam ir ljoti stipra griba.. Man ar to gribu taa ir kaa ir - jaatrenneejas. Neesmu lasiijusi vispaar neko par astraalo celjoshanu, tikai kko shur tur padzirdeejusi, taapeec iisti nemaz nezinu kaa tas daraams. Vados peec intuiicijas xD Liidz shim ir bijis taa, ka gulju, kko baigi domaaju un tad juutu, ka gulta itkaa saak vilņoties, pati kluustu smaga, peec tam viegla un taada sajuuta, ka celjos aigshup. Sajuuta visai diivaina un interesanta.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) feini, ka tev bez īpaša trenniņa ir izdevies sasniegt šāda veida sajūtas! Neatmet ar roku un ta ne tikai sajūtu veidā celsies augšup, bet gan pa īstam, un ne tikai celsies, bet spēsi arī lidot, kurp vien sirds kāro! Tieši to mēs ar Apoka lipsi cenšamies apgūt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:04 |