![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Vai grāmata var aizstāt dzīva cilvēka pieredzi?
protams autors ir arī dzīvs cilvēks, bet uzrakstītā grāmata var pateikt tikai to, kas tajā uzrakstīts - ne vairāk, bet cits cilvēks, piemēram, vecāki - vairāk. Piemēram: kas vairāk sniedz pamācību intīmajā dzīvē - profu uzrakst. grāmata vai vecāki? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
"Ja cilveks ir ieguvis savas zina
Vai!!Es atvainojos par ieprieksejo kludu(kompjuters gluko) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Tatad kur es paliku... "Ja cilveks savas zinasanas ir ieguvis tikai un vienigi no gramatam,tad vinu pasu mierigi var ielikt gramatplaukta."-Uzraksts kadfas unifersitates lifta. Es domaju,ka tikai dzive var mums ko iemacit,gramatas var tikai pamacit. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Jāpiekrīt Hēbei un citiem.Nevar cilvēks dzīvot pilnvērtīgu dzīvi tikai balstoties uz grāmatās izlasīto.
Protams,tā informācija ko smeļamies grāmatās un citos izdevumos ir noderīga,bet tikai lai veidotu savus dzīves uzskatus un attieksmi pret kautkādām lietām.Tās var veicināt zinātkāri,likt meklēt ko vairāk,bet ne aizstāt paša dzīves pieredzi.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 12:06 |