![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 ![]() |
Paldies visiem GM : Guntai, Artim, Aivaram un Aigaram!
Paldies visiem dalibniekiem! Balle bija interesanta, bija pietiekoshi daudz intrigu! Izdevas noorganizet milzigu armiju, diemzel dazas ielejas paguva atrast aizsargus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Naksies iztikt ar 3-4 ielejaam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Respect Moskim un vinja masai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Paguva aizsargaties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) p.s. Sorry Zanetei, vinjas precibas bija pretruna ar mana personaza planiem. Nacas izplatit baumas par "lastu" |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.10.03 Kur: Kastaņkalni Tulks 2007 ![]() |
Aivvv, jau šogad neviens nedejoja vairāk kā tikai to vienu obligāto polonēzi, tāpēc - kāda jēga no balles?
Paldies meistariem par noorganizēto pasākumu! Manuprāt, šī bija labākā kabineta lomu spēle, kur man līdz šim gadījies piedalīties. Bija gan pietiekami daudz intrigu un problēmu, gan arī iespēju atpūsties, ar lēdijām klaču pasist, ar kaimiņiem iepazīties un biznesu sabīdīt. Vislielāko prieku man sagādāja krasās emociju paŗmaiņas - vienubrīd mans brālis Eddards atgūst runasspējas, bet jau nākamajā mans "otrs brālis" Domeniks tiek līdz nāvei sadurts duelī par manas skolas laiku draudzenes lēdijas Klarikas godu. O, jā, bija interesanti. Katrā ziņā, pēc šīs vēsturiskās balles lēdija Brenna plāno kopā ar brāli atgriezties Hokerdeilā un nopietni ķerties pie ekonomiskās situācijas uzlabošanas. Mums būs te-le-grāfs un tvai-ka kat-li un vilnas tirdzniecība un universitāte! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Un vai gadienā tur kaut kur nebija arī vīnsarkans garais lietussargs ar pelēkām puķītēm? |
|
|
Viesis_Ledija Andana_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Balle bija tik tiešam lieliska!
bet šo es prokomentēšu: CITĀTS(browncat @ 17.12.2006 18:42) [snapback]1076143[/snapback] Aivvv, jau šogad neviens nedejoja vairāk kā tikai to vienu obligāto polonēzi, tāpēc - kāda jēga no balles? Es dejoju! bet tikai trīs dejas, tāpēc ka pēc tam bija beigas un mūziku aiznesa projam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atvainojiet par manu latviešu valodu )) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 22:40 |