![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 ![]() |
Paldies visiem GM : Guntai, Artim, Aivaram un Aigaram!
Paldies visiem dalibniekiem! Balle bija interesanta, bija pietiekoshi daudz intrigu! Izdevas noorganizet milzigu armiju, diemzel dazas ielejas paguva atrast aizsargus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Naksies iztikt ar 3-4 ielejaam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Respect Moskim un vinja masai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Paguva aizsargaties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) p.s. Sorry Zanetei, vinjas precibas bija pretruna ar mana personaza planiem. Nacas izplatit baumas par "lastu" |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 23.02.04 Kur: miglaa runaajoties ar balto zirgu... vai arii pie laaciisa skaitot zvaigznes, eedot ievaariijumu un dzerot teeju... vai arii raadot puucei celu uz attieciigo kliiniku... ![]() |
re, re, pamazām ļaudis mostās un attopās pēc šīs brīnumainās nakts, kurā tika sabīdītas tādas lietas, tādas lietas...
No savas puses gribēju pateikt paldies: 1. Meistariem, sevišķi Guntai, kas iestāstīja, ka raganas lomā spēle būs interesanta, interesanta... Jūs tiešām bijāt pastrādājuši un es tiešām izbaudīju šo spēli 2. Raganām - Klukste un Kaķe, mēs, vismaz manuprāt, bijām lieliska komanda, un teorija par tinkš, tankš, čiks un bums vēl kādu laiku būs iemesls zināmai jautrībai, tāpat kā DC, kur sēdējām, gaidījām ierašanās brīdi un šo teoriju radījām... 3. Šakālim - par neizmērojamo devu C vitamīna, kuru man un gan jau aŗi pārējām raganām sagādāja dialogi ar viņu par jebkurām tēmām, ar kurām viņš bija izdomājis mūs patraucēt. 4. Dvēselītei - par to, ka tik labi maskējies un slēpies, ka mums līdz pat pašām spēles beigām bija ko darīt. 5. Ne mazāks paldies, protams, visiem tiem, ar kuriem vēl saspēlējāmies un no kuriem vilkām ārā visu iespējamo informāciju. Un visām dāmām, kuras ļāvās pret sērgu pārbaudīties, t.i. ļāva mums čekot, cik liela maģija jums piemīt. Atvainojos mūsu visu vārdā Evijai, kurai alarms pie tām durvīm nojauca mīlas priekus labākas nākotnes vārdā... Bet nu - man goda vārds patika un es ar visu sirdi un dvēseli izbaudīju to. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 23:00 |