![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Rediģē Nimue:
CITĀTS Ja Jums ir kāda laba, apspriešanas vai diskusiju vērta ideja - lūdzu PZ Nimue. Vēlams neliels ievadapraksts par tematu, ko izmantot diskusijas sākumam - pietiekami izglītojošs tiem, kas vēl nav lasījuši to, kas attiecas uz šo tematu, pietiekami interesants visiem, un ne tik visaptverošs, lai nevienam vairs nebūtu nekā ko teikt Sveicināti visapkārt un visur, kur ir atrodami LOTR piekritēji.......... Šī saite tika radīta ar vienu noteiktu un konkrētu mērķi......... Šai forumā ir cilvēki, kas ir lasījuši LOTR un ir tādi, kas to vēl nav paspējuši paveikt..... Ir tādi, kas uzskata, ka labi pārzin LOTR un ir tādi, kas šaubās..... Nu tad es vēlos apziņot, ka ši ir tā vieta, kur mēs kopēji varētu analizēt LOTR un apspries tā problēmas un izskaidrot neskaidrības, sakarā ar LOTR, ja tādas ir radušā...... Jūs visi vai kaut vai daļa no jums zin, ka ir tādi Bībeles studiju pūlciņi, kuros tiek analizēta un apspriesta bībele......... Nu tad šim pasākumam būtu jābūt drusku līdzīgam, bet tikai ar vienu lielu atšķirību, te tiks nežēlīgi mocīts LOTR ...... Ja Tu, kas lasi, šo saiti neesi lasījis THE LORD OF THE RINGS , nebaidieas tev te arī atradīsies vieta un darbi, ko darīt........ VISIEM, KAS LASA, ŠO SAITI CIK SAPROTU TAD DAUDZIR PĀRPRATUŠI MANIS TEIKTO IEVADĀ ŠAI SAITEI, ES NEBIJU DOMĀJIS ANALIZĒT LOTR KĀ RELIĢISKO LOITEREATŪRU, KAUT ARĪ TĀ NAV SLIKTA DOMA..... ES LAIKAM SLIKTI IZSKAIDROJU SAVAS DOMAS, JA RADĀS TĀDS PĀRPRATUMS....ES VĒLĒJOS PĀRŅEMT BĪBELES PŪLCIŅU APSPRIEDES FORMU, ANALĪZES UN DISKUSIJAS VEIDUS, TOS PĀRVEIDOJOT UN PIELĀGOJOT lotr VAJADZĪBĀM..........ATVAINOJOS PAR RADĪTO PĀRPRATUMU...... Es ceru, ka šis pasākums nebūs zaimojoš pret LOTR un profesoru Tolkienu, lai viņš man piedod, ja viņam būs jāgriežās zārkā otrādi....... Nu tad es paziņosju, ka "The Lord of the Rings Mierpilsoniskais, klusais ĶIDĀŠANAS[analīzes, apspriedes, jautājumu un atbilžu, patiesības meklejumu] pūlciņš" tiek atklāts............. Es neuzdošu, tagad nekādu konkrētu tematu, par, ko runāt, jo diemžēl mana galva ir pārblīvēta ar domā, kas jāzina sesijas laikā......... Ja jums ir kādi jautājumi, uzdodiet tos šai saitē un es vai kāds cits, kas ir lasījis LOTR centīsies uz to atbildēt........... Es ceru uz jūsu atsaucību un iniciatīvu......... Visu zemju LOTR piekritāji atsaucieties, apvienojieties..... (IMG:http://baillp.free.fr/Images/Culture/tolkien.jpg) Šo rakstu rediģēja Nimue: 19.01.2004 18:51 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.03 ![]() |
Magu Viduszemee nav divi bet triis, ja kas... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 13:03 |