![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Vai jūs ticat mīlestībai no pirmā acu skatiena?Varbūt kāds to jau ir piedzīvojis?(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
CITĀTS wisp neticu tādai patiesai un īstai mīlestībai, Nu tādai kā raksta pasakās, kas paliek uz wisu mūžu un tā. Ja tas ir uz mūžu, tad jau drīzāk pieradums wienam pie otra, tā teikt drīzāk jau atkarība un bailes palikt wienam. so, neticu mīlestībai. kur nu wēl no pirmā acu uzmetiena Nu i pats(pati) vainīgs (vainīga). Es protams ticu mīlestībai, bet tieši tādai kādu es spēju iedomāties visos tās sīkumos, skaistajās sajūtās, ja tā tāda nebūs, tad manis pēc lai tās vispār nav. Es esmu redzējusi reālajā dzīvē cilvēkus, kas iemīlējušies no pirmā skatiena un arī šobaltdien viņiem ir tādas diezgan savgabīgas attiecības, par kādām var tikai sapņot. Protams mīlestība pastāv un no pirmā skatiena arī. Bet pretīgi skatīties uz tām "standarta" mīlestībām. Never, never. p.s. manas domas drīzāk sliecas uz to, ka vienam būt ir labāk. Un tas nav nelaimīgas mīlestības rezultāts. Vnk nepatika pret to, kādu mīlestību es redzu. Nu bet duraciņam pietiek ar to mazumiņu, kaut vai tie būtu superīgi randiņi, "skaistās attiecības" 13 gadu vecumā un tādā garā. Love must be deep. Un vispār riebjas, kad saka, ka mīlestība sucks. lai iet ieskrienas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) viss. oftopics. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Neticu..
Tās ir tikai tukšas un gaistošas emocijas bez piepildījuma un dvēseliska seguma. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:20 |