![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Harija Potera grāmatu sērijas autore Džoanna Roulinga atjauninājusi savu mājaslapu. Izmaiņas skārušas sadaļu "Ziņas" - tajās parādījies jauns ieraksts "Jaunumi par septīto grāmatu":
Tagad, kad esmu atgriezusies no Ņujorkas, vienīgie svarīgie jaunumi ir tādi, ka turpinu cītīgi strādāt pie grāmatas. Esmu jau diezgan daudz padarījusi, un man tas tiešām sagādā prieku, lai gan ik pa laiciņam attopos, ka TĀ IR PĒDĒJĀ. Jūs varētu domāt, ka 16 gadu laikā, kamēr plānoju šo 7 grāmatu sižetu, jau esmu pie šīs domas pieradusi, bet tas mani tomēr vēl aizvien šausta... Pēc šī vairs nekāda Harija... Un tad es atkal iedziļinos grāmatas rakstīšanā un iestāstu sev, ka vēl taču daudz jāraksta. Paaugstinātie lidošanas drošības standarti augustā padarīja ceļu atpakaļ no Ņujorkas interesantu, jo atteicos šķirties no sava septītās grāmatas manuskripta (liela daļa no tā ir ar roku rakstīta, un nebija nevienas kopijas darbam, ko biju izdarījusi ASV). Par laimi viņi man to ļāva ņemt līdz, iesietu elastīgajās saitēs. Nezinu, ko būtu darījusi, ja viņi man atteiktu droši vien kuģojusi mājup. Pašlaik cenšos izlemt, kurš nosaukums varētu būt piemērotāks. Biju apmierināta ar vienu no tiem, līdz otrs mani atrada, kamēr Ņujorkā biju dušā. Tie abi būtu piemēroti, tādēļ domāju, ka pagaidīšu līdz būšu tikusi ar grāmatu tālāk un tad izlemšu, kurš derētu labāk. Atjaunināta arī faniem tik mīļā dienasgrāmata, kurā tagad rakstīts: Piedodiet, piedodiet, piedodiet, piedodiet, piedodiet. Zinu, ka pagājis ilgs laika, kopš pēdējo reiz sazinājos. Redziet, es te rakstu romānu. Mani lasīšanas vakari Ņujorkā ar Stīvenu Kingu un Džonu Ērvingu bija ļoti jauki. Kaut ko tādu negadās darīt bieži, un es vēlētos, kaut varētu to darīt vēl un vēl... [turpinājums lapā] Dienasgrāmatā Roulinga atvainojas par savu atbildi uz Ņujorkas pasākumā uzdoto jautājumu par to, ko, viņasprāt, neviens vēl Roulingai nav pajautājis, bet ko tomēr būtu vajadzējis pajautāt. Visas rakstnieces domas no galvas tajā brīdī esot izslaucījusi pastāvīgā vēlme neatklāt pārāk daudz, tāpēc neko saturīgu viņa tā arī neatbildēja. Tomēr, jau tikko nokāpusi no skatuves, viņa atcerējusies, ka tāds jautājums tomēr ir gan, un ar novēlošanos tagad atbild, ierakstot to savas vietnes "Extras" sadaļā. Jautājums, kura atbilde esot ļoti nozīmīga, bet kuru vēl neviens neesot Roulingai pajautājis, ir: Kāpēc Džeimsa nāves brīdī viņa paslēpnis atradās pie Dumidora, lai gan Dumidors spēja padarīt sevi neredzamu arī bez apmetņa? Šo rakstu rediģēja Edzinsh: 14.09.2006 21:18 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.12.06 Kur: kaut kur virs galvas... ![]() |
Jautājums, kura atbilde esot ļoti nozīmīga, bet kuru vēl neviens neesot Roulingai pajautājis, ir: Kāpēc Džeimsa nāves brīdī viņa paslēpnis atradās pie Dumidora, lai gan Dumidors spēja padarīt sevi neredzamu arī bez apmetņa?
un ko es darīšu kad nebūs HP grāmatu ko gaidīt???(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 13:40 |