![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Kad man bija 8 vai 7 Tēvs man izlasīja The Lord of the Rings.........drīz viņs nomira un man tā palika, kā viena no spilgtākajām atmiņām no viņa............
Kad kļuvu vecāks pats piesēdos un izlasīju atkal......... Pagāja vēl daži gadi, man palika 17 un es to atvēru vēlreiz.......... Domāju,ka drīz atvēršu to atkal........... 1997. gadā es uzzināju, ka daži entuziasti gatavojas uzņemt The Lord of the Rings.......no tā brīža es sāku gaidīt, domāju, ka negaidīju velti......... Ir vērts nodzīvot dzīvi, lai izlasītu šo grāmatu un mēģināt to izprast, tā lai tā iegūltos dziļi, dziļi sirdī un Tu nekad to neaizmirstu........... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:10 |