![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.01.06 Kur: kur gribu tur esmu ![]() |
Kaa tev iet ar praktizeeshanu, man shodien atkal gadiijaas savaadiibas.Taatad gulju un redzu sapni, kur esmu citplaneetieshu kughii(shchiiviitii), saakumaa es redzu cilveekiem liidziigas buutnes kuras straada pie operaaciju galda, bet peec tam paraadaas klasiskais peleekais citplaneetietis ar lielajaam melnajaam aciim. Kughis saak griezties, es saaku justies kaa karuselii, man tas nepatiik un tad es atkal juutu astraalaa khermenja atdaliishanos, tikai nevaru neko pakustinaat, man ir bail un es jau esmu nomodaa, tad veel briidi ir taa atdaliishanaas sajuuta un es atveru acis un sajuutas pamazaam paariet, nu ko teiksi? Es atkal ljoti paarbijos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
|
|
|
Viesis_alancosmo_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
CITĀTS(Miss Apoka Lipse @ 08.12.2006 16:43) [snapback]1072310[/snapback] Kaa tev iet ar praktizeeshanu, man shodien atkal gadiijaas savaadiibas.Taatad gulju un redzu sapni, kur esmu citplaneetieshu kughii(shchiiviitii), saakumaa es redzu cilveekiem liidziigas buutnes kuras straada pie operaaciju galda, bet peec tam paraadaas klasiskais peleekais citplaneetietis ar lielajaam melnajaam aciim. Kughis saak griezties, es saaku justies kaa karuselii, man tas nepatiik un tad es atkal juutu astraalaa khermenja atdaliishanos, tikai nevaru neko pakustinaat, man ir bail un es jau esmu nomodaa, tad veel briidi ir taa atdaliishanaas sajuuta un es atveru acis un sajuutas pamazaam paariet, nu ko teiksi? Es atkal ljoti paarbijos! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) inchiigi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man ar dazhaadi sapnji raadaas, bet ar astraalo celjoshanu veel joprojaam nekas nesanaak! Aciim redzot neesmu veel kaut ko apguvis, kaa vajag! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) mani miiljaakie sapnji ir, kur es ar snowu lidinos. Galvenais, ka riktiigi feini, uz trampliiniem palecoties, riktiigi ilgi gaisaa lidinies un var griezt visaadus labos trikus! laikam deelj taa, ka pa iistam nesanaak padeeljot, musu "forshaa" ziema paaraak muus miil (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) tapee ar pa sapnjiem izbaudu sho prieku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ko lai skaka, bailes bija ir un buus cilveeka lielaakais bremzeeshanas iemesls, taa kaa, jatiek no taam valjaa un ta visas durvis valjaa! Kad mani pārņem bailes, es censhos iedomaaties, izprast tās, ko tās man dod, no kā tās rodas, vai tām ir jēga. It kā galvenās cilvēku bailes ir no nāves un visa, kas ar to saistīts, bet es takš zinu, kas būs, kad pienāks mans laiks. par to iedomājos, un bailes izzūd! Un vēl, bailes ir no zemapzinjas, tiklīdz ieskaidrosi zemapziņai, ka nav no kā baidīties, tās pāries! Veiksmi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 14:55 |