![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
Tekstam savā parakstā uzliku krāsu 996633. Kāpēc man maina krāsu, ja citiem nemaina?
Piemēram, FF6600 nemainās. Un vēl - kāpēc man parādījās avatars lielāks par 20kb, ja manējais ir 19,4 kb? Speciāli vēlreiz pārbaudīju! Šo rakstu rediģēja salvei: 05.12.2006 14:58 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 ![]() |
ups, tagad tikai pamanīju, ka pirmīt no māsas profila ierakstīju.
Tātad - pirmīt tika pielietotas sankcijas pret tieši šo pašu avataru, nekas netika mainīts. Laikam gļuks. Es neteicu, ka man nepatīk, ka paraksts maina krāsu, es gribēju zināt kāpēc tā notiek! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(salvei @ 06.12.2006 18:19) [snapback]1071633[/snapback] ups, tagad tikai pamanīju, ka pirmīt no māsas profila ierakstīju. Tātad - pirmīt tika pielietotas sankcijas pret tieši šo pašu avataru, nekas netika mainīts. Laikam gļuks. Es neteicu, ka man nepatīk, ka paraksts maina krāsu, es gribēju zināt kāpēc tā notiek! Par kāpēc - Katrai apdarei ir cita krāsa, kā parādīties paraksta tekstam tad, ja nekas papildus nav norādītsi. Vairs neatceros, bet iespējams, ka vismaz Šīlobai paraksta teksta krāsa mainās arī atkarībā no tā, vai raksta numurs ir pāra vai nepāra. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.06.2025 16:21 |