![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
Viesis_cosmoal_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man jau liekas, ka shi celjoshana galven kārt ir sevis izzināšanai. Tāpat jau var prasīt, kāda jēga ir zemes dzīvei. Acīmredzot gan tā, gan tā mēs kaut ko mācāmies apgūstam, attīstam sevi, pilnveidojamies! Kam? Acīmredzot kaut kam tādam, ko savādāk nevar sasniegt. Bet ja godīgi, tad viens no mērķiem, kāpēc tu personīgi, piemēram, vēlētos apgūt šo ceļošanas mākslu, varētu būt, lai iegūtu atbildes uz tevis uzdotajiem jautājumiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Domāju, ka tur esošās augstākās enerģētiskās būtnes ir spējīgas sniegt atbildes uz jebkuriem jautājumiem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Protams, ka ir iespējams. Tad jau jāuzdod arī jautājums, vai mēs naktī redzam sapņus, vai tas ir tikai izdomājums!!! Runājot par skanju - gruuti kaut ko komentēt un teikt. Itka esot tā, ka nevar uz savām sjūtām ieceklēties, tas ir, nedrīkst tās uztvert fiziski, itkā vajagot visu tā kā uztvert no malas, nedomājot. Varbūt, ka tu pārāk daudz nofokusējies uz šo skaņu, un tādā veidā liki tai būt un pastiprināties. Vari mēģināt atcerēties, vai iztēloties kādu jauku vietu, atgadījumu, okeānu, palmas, pludmali un nofokusēties uz šīm sajūtām, nedomājot, kas un kā notiek ar fizisko ķermeni! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:25 |