![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.02.04 Kur: here there be dragons. ![]() |
Ir tāda diezgan jauna grāmata "Burvja mantojums" no izdevniecības Jumava.
Kas ir lasījuši, kādas atsauksmes? Grāmatas plusi, mīnusi??? PLUSI: + Interesantas tēmas: krāsas, to nozīme dzīvē, polaritāte... + Interesanti tēli, man īpaši patika simtžuburis... "Simtžuburi ne___..." MĪNUSI: - viens no galvenajiem varoņiem ir burvis vārdā Elrons. Nezin kādēļ man tas saistās ar Elrondu Puselfu... Tas traucēja. - Tāpat kā lielākajā daļā pēdējā laika fantasy literatūras, ik pa brīdim uznāk sajūta, ka šitas ir jau lasīts... - Nezinu, kas īsti, bet kaut kas maisīja izprast to loģiku... Nu nesanāca tā!!! Vispār tur kaut kas bija ne tā... - Holivudas likums "labie nemirst" attiecībā uz simtžuburi un niedru glabātāju... Jūsu domas, go on... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.08.05 ![]() |
esmu lasījusi, taču, līdzīgi kā Earnella (Still Alive) pamanīju to, ka nu nav tas darbs gluži oriģināls. Šausmīgi vīlusies biju, ka tik daudz kas grāmatā atgādināja citus Fantazy darbu un ''Elrons'' nu drausmīgi atgādināja Elrondu (gan vārds, gan tēls)
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 05:18 |