![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
es vēlos uzzināt kādu raksnieku piekritēji jūs esat izņemot HP un GP?Man piemēram ļoti patīk Agata Kristī,Dž.Maknota,D.Brauns,O.Kolfers un citi bet šie ir mani mīļākie kā ir ar jums?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Patīk daudzu autoru darbi un rakstīšanas stils, tomēr laikam visvairāk patīk un ik pa laikam gribas pārlasīt: Tūves Jānsones, Umberto Eko, Čaka Palanjuka,
Astridas Lindgrēnes un Ērika Kestnera grāmatas, bet no latviešu autoru darbiem: Irmas Grebzdes un Signes Kvaskovas grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
hm. lasu tās grāmatas, kas šķiet interesantas, nevis izvēlos pēc autoriem. bet ir divi autori, kuru visas grāmatas man šķitušas ļoti interesantas - Dž. K. Roulinga un D. Brauns.
nav citu rakstnieku, kurus īpaši varētu uzslavēt par labu grāmatu rakstīšanu. vienas no jautrākajām man likušās Džeroma K. Džeroma grāmatas, tomēr visas neesmu lasījusi. līdz ar to līdz galam pateikt tāpat nevar. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 07:13 |