![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Palasījos te par grāmatu ārā mešanu utmldz. Varbūt padalieties informācijā, kur Rīgā kādi labi grāmatu antikvariāti. Es zinu Jumavas iestadījumu Vāgnera ielā un vēl vienu uz Čakenes pretim Ziedoņdārzam. Veselas bagātības. Nez kur noplauka tas, kas bija uz Tērbatas ielas. Vēl kādi atradumi?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
CITĀTS gribu iegūt savā īpašumā Gribēt jau var visu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) . Es vienkārši paņemu grāmatu no biblenes, izlasu, un, ja gribās pārlasīt vēlreiz, paņemu un pārlasu vēlreiz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
njā, par Rīgu nezinu neko... bet mani interesē Liepājā. Grobiņā noteikti nav, bet varbūt kāds zin vai/kur ir Liepājā kāds grāmatu antikvariāts?
man patīk, ja amn tā grāmata ir pie rokas jebkurā laikā... ja man tagad vajag, piemēram, piekto Poteru? skriet uz slēgto bibleni? un ja vēlā vakarā nav ko darīt... (pirmo Poteru esmu gatava pa logu izmest. par pārējām grāmatām manā plauktā nerunāsim...) Šo rakstu rediģēja Frozen Cherry: 26.11.2006 15:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:30 |