![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.10.04 Kur: Rīga ![]() |
izlasot HP un folozofu akmeni, es tikai nodomāju: Kas tas par murgu?...
Tomēr otrā grāmata bija DAUDZ labāka... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/thumbsup.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.11.05 Kur: cenā ![]() |
Pirmo reizi lasot likās šausmīgi garlaicīga. Tad noliku malā. Pagāja laiciņš, paņēmu, sāku lasīt, iepatikās!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
man mamma nopirka otro grāmatu(Noslēpumu Kambari). nodomāju galīgi garām, toreiz Poteru ciest nevarēju. taisījos braukt pie tēta, un tā kā jābrauc ar busu, izdomāju, ka paņemšu palasīt- vismaz pa ceļam būs ko darīt. kā sāku... bija tik interesanti un viegli lasīt... attapos jau pie Upīškalna torņiem (pirmā zīme zināšanai, ka tūlīt būšu Kuldīgā), noliku grāmatu un kad tiku līdz tēta dzīvoklim... wii. sēdēju un lasīju, visu laiku, kamēr cauri bija. tā nu tagad esmu atkarīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) kad aizbraucu mājās, teicu mammai, ka man vajag arī Filozofu Akmeni, dabuju to, pēc tam arī Azkabanas Gūstekni. ceturto, piekto paņēmu biblenē un sesto man nopirka (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ironija- esmu pārlasījusi visas grāmatas, un ceturto- gan pirmo reizi lasot, gan otro- sāku virtuvē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 02:43 |