![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Kā zināms, rakstnieks K.S.Luiss bija ne tikai Tolkīna labākais draugs, bet arī pats rakstīja i SCF, i Fantasy. Latviski iznākušas viņa Nārnijas hronikas un Skrūvšņores vestules. Angliski vēl ir tāda Space Trilogy un vēl vesela kaudze. Vai esat lasījusī kaut ko no šī rakstnieka un ja jā, tad kā patika?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.01.06 Kur: kaut kur jau noteikti esmu... ![]() |
Šīs grāmatas man ļoti patīk! Neesmu gan lasījusi "Zirgs un viņa zēns", bet gan jau tikšu arī pie tā.
Atceros, ka pirms pāris gadiem, kad vēl tā kārtīgi nebiju izlasījusi "Gredzenu pavēlnieku", nolēmu pārlasīt tās Hronikas, kas man tobrīd bija. Rūķi man visu laiku likās tādi familāri, nu to apraksts. Tik vēlāk sapratu, ka Luiss vai precīzi attēloja Tolkina Gimli, vismaz man radās ļoti līdzīga apraksta bilde. To pašu varu teikt arī par koku dvēselem, dzīvajiem kokiem... Personiski man tas patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Un no visām Nārnijas grāmatam mīļāka ir "Princis Kaspiāns" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 10:15 |