![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.03 Kur: lielceļš ![]() |
nu lūk - pēdējos gados ļoti daudz kas ir noticis un mainījies.
bet vispār es vēlētos dzirdēt jūsu versijas par trešo pasaules karu. vai tāds būs? kā tāds varētu sākties? kā beikties? un kāpēc? Žanete |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
domāju, ka šobrīd mūsu civilizācija ir pietiekami attīstīta, lai domstarpības nerisinātu vis ar šķēpiem, bet gan smalkāk - no iekšpuses.
3. pasaules karš jau ir mums apkārt. cilvēki kļūst no daudz kā atkarīgi, dzīves līmenis ir sūdīgs utt.to es saucu par karu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.07.06 Kur: Aizspogulija ![]() |
CITĀTS(Eriette @ 17.11.2006 17:59) [snapback]1063846[/snapback] 4domāju, ka šobrīd mūsu civilizācija ir pietiekami attīstīta, lai domstarpības nerisinātu vis ar šķēpiem, bet gan smalkāk - no iekšpuses. Mūsdienās sabiedrība ir kļuvusi tik smalka ka situācijas risina nevis ar šķēpiem bet gan tālas distances kodoltermiskajiem masu iznīcināšanas ieročiem. Šķēpus beidza lietot kautkad pirms pāris gadiem - tagad visiem galvenais ir kuram lielāks....lādiņš čaulā.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) CITĀTS 3. pasaules karš jau ir mums apkārt. cilvēki kļūst no daudz kā atkarīgi, dzīves līmenis ir sūdīgs utt.to es saucu par karu. A vot par šitiem vārdiem gan Tev žetons. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 12:32 |