![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Uzskata,ka rietumos vairāk nekā trešā daļa iedzīvotāju vismaz vienu reizi ir atradušies ārpus sava ķermeņa.Tautas,kas mājo tik attālās vietās kā Grenlande un Jaungvineja, uzskata, ka dvēsele miega laikā astrāli pārceļo uz īpašu sapņu pasauli un tur puiedzīvoto iespējams atcerēties pēc pamošanās. Tad jau sanāk ,ka mēs visi spējam iziet astrālā? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Vai jūs ticat tādai hipotēzei?
Kāda sieviete stāsta : " Tas sākās, kad man bija deviņi gadi. Mēs mājojām Mančesterā, dzīvoklī ar trim guļamistabām. Tad es devos gulēt un mēdzu apjaust, ka manas acis ir valā un es patiesībā karājos pie griestiem. Es redzēju itkā visu no malas. Redzēju sevi guļam gūltā. Tas parasti notika spontāni un man bija bail" . Pierādījums astrālās projekcijas eksistencei? Ko domājat Jūs? Vai šāda spēja pastāv un vai tā parādās pēkšņi? |
|
|
![]() |
Viesis_cosmoal_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Tas labi, ka esi lasiijusi rampu, bet vinja aprakstoshais neliekas pilniigi ticams un paarliecinosh, tapee iesaku izlasiit arii citus manis pieminettos rakstniekus. Ja runaajam par biistamiibu, tad noteikti tas ir peedeejais, no kaa var baidiities. Un vispaar, bailes arii ir tas bremzeejoshais faktors visaa shitaajaa. Es taas gandriiz esmu izniideejis vienkaarshi vairaak par to visu aizdomaajoties, aizdomaajoties kas ir te un kas tur. Un vispaar, vai tad tu paziisti jaunus cilveekus, kas miega ne no shaa ne no taa vienkaarshi ir nomirushi??? Diez vai taadi gadiijumi vispaar ir bijushi! Un arii, esot tur, ja tev ir bail un tu domaa par visaadiem tur briesmonjiem, tad tu tos arii sastapsi un redzeesi, jo domas ir atspulggs tam, ko tu piedziivo...starp citu, arii reaalajaaa dziivee pastaav shaads princips- mees esam tie, ko mees domaajam!
Par pieredzi: ir bijushas shaadas taadas sajuutas paaris reizes. Ka peekshnji it kaa atmozhos, saprotu, ka man ir izdevies iziet no kjermenja, tad peekshnji nobiistos un ar taadu skalju troksni un aatrumu atgriezhos atpakalj. Vieniigais, ko esmu izjutis, ir tikai sajuutas bez vizuaalaa teela, tikai tumsa. Vibraacijas, sastinguma un smaguma sajuuta kjermenii ir diezgan biezha paraadiiba, vieniigais, ko nevaru panaakt ir atbriivoshanaas no kjermenja. Riktiigi to veelos, bet liidz shim nesanaak!!! Bet tas ir tikai laika jautaajums, to es zinu. Un kaadreiz vareeshu aprakstiit savu pirmo aarpus kjermenja sapraatiigo celjojumu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 15:57 |