![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.07.04 Kur: Latvijas nostūris ![]() |
njā.... bet arī man ir dažas grāmatas kuras vienkārši es saprotu, ka ir garlaicīgas!!! piemēram sūnu ciema zēni - es nekad neesmu varējusi šo grāmatu izlasīt.....tik tiešām nespējU! bet ir grāmatas kas tieša'm aizrauj un tādas man nav bijušas daudz...varbūt kādas 50 no 200 lasītajām..... (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.11.04 Kur: Cēsis Janvāra fotogrāfs ![]() |
Kad pati lasīju, likās šausmīgi garlaicīga, neinteresanta un vispār sliktākā grāmata, kādu esmu ņēmusi rokās. Līdz beigām tā arī netiku. Taču tad es mācījos kādā no mazajām klasītēm un biju ar diezgan krasu robežu pilnu domāšanu. Vai nu ideāla, vai arī kaka. Tad likās, ka "Sūnu ciema zēni" ir otrais variants.
Taču tad, kad mē šo grāmatu pārrunājām, ja nemaldos tas jau bija'pāris gadu vēlāk, man ļoti iepatikās un ieinteresēja. Sižets likās interesants. Radās vēlme lasīt vēlreiz. Izlasīju, iepatikās. Iespējams, tas ir atkarīgs arī no vecuma, kad šī grāmata tiek lasīta, jo cik atceros, 5.klasē nebija kāda, kam patiktu. Vispār jauka grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.05.2025 19:11 |