![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.04 Kur: Cūkmiestiņā dzeru Sviestalu ![]() |
Visā pasaulē cik nav dzirdēts par visvisādām neizskaidrojamām paradībam, tās var notikt jebkurā brīdī, jebkurā vietā
Es pagājušnakt ļoti vēlu vakarā gāju gulēt. Jau ielīdu gultā, kad pēkšņi kaut ko sadzirdēju: Griestos skanēja klusa vaimanāšana un ūjināšana? Kas gan tas varēja būt? Vai jūs ticat paranormālām parādībām? Vai ar jums kaut kas tāds ir gadījies? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]() |
Viesis_Viesis_Miss Apoka Lipse_*_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Ek,ar mani viskautkas ir noticis un man nav pamata tam visam neticēt, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) kad esmu savā istabā viena man liekas ka mani vēro lampa, es zinu ka tas skan sasodīti muļķīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) , bet šī lampa atgādina kādas radības seju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) kaut arī tā ir vecolaiku lampa ar dažādiem rakstiem un ornamentiem no ģipša. Šī sajūta mani nepamet jau kopš mazotnies.Turklāt reizēm lampai mainās sejas izteiksme kad es kautko domāju, tā it kā parāda savu viedokli par attiecīgo manu domu.Reizēm vakaros ja gadās palikt vienai lampa vienkārši blenž uz mani un tas mani šausmīgi biedē un pat tagad kad rakstu šo man liekas ka varbūt nevajadzētu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) .Turklāt kad biju sīka, reiz biju ļoti slima un gulēju visu dienu ar baigo temperatūru, man bija kādi 4 gadi, blenžu uz sienu, kas ir blakus un pēkšņi tajā vietā kur skatos kā ar adatu izdurti sāk parādīties sīki balti punktiņi.Kur skatos tur šie parādās.Visus šos gadus tie dīvainie punktiņi tur ir stāvējuši.neviens nekad tiem nav īpaši pievērsis uzmanību pat tad kad es pastāstīju kā tie tur radušies.Nesen mamma nomainīja tapetes dēļ tiem punktiņiem, žēl, jo man vēl joprojām nav skaidrs kā tas varēja notikt...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:30 |