![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 29.05.04 Kur: Rīga ![]() |
Man šķiet, ka Ļeņins.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Viennozīmīgi Dižadmirālis Trauns! Viņa militārajam ģēnijam neviens nespēja stāties pretī. Tikai nodevīga slepkavība spēja apturēt viņa uzvaras gājienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet tā, nezinu vai labākais karavadonis, bet man simpatizē Makārtūrs. Dēļ tā, ka šamam bija ideja Korejas kara laikā bombardēt Ķīnu ar atombumbām. Bet vispār jau labi, ka beigās viņam atņēma amatu, taču ja neskatās no cilvēcīgās puses, bet gan no militārās loģikas puses, tad atomenes vajadzēja mest gan un Makārtūrs būtu bijis ūbervaronis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tāpat jāatzīmē, ka gan Tuksneša Lapsa Rommels, gan Montgomerijs gan Žukovs man šķiet augstākā mērā inčīgi karavadoņi, taču visticamāk tur pie vainas kara laika propagandas mašinērija, kurai vēl tagad ir atbalsij līdzīga ietekme. Vēl no karavadoņiem jāatzīmē Frāncis Dreiks, kurš dzīvoja pirātu dzīvi, kaperējot (piratējot uz licenzes pamata) Anglijai naidīgus kuģus un droši vien nekautrējas pakamt arī kādu draudzīgas valsts kuģi. Cilvēks kurš vadīja ekspedīciju, kas aiz Magelāna bija otrie kas apceļoja apkārt pasaulei, kā arī Dreikss vadīja Anglijas floti pret Spānijas ‘’Neuzvaramo Armādu’’. Visnotaļ spējīgs Jūras Flotes karavadonis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.05.2025 16:29 |