![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.06 Kur: alone. ![]() |
Tātad.
Kaut kas līdzīgs jau mums ir. Bet šis ir savādāk - šoreiz nika un paraksta sadeība jāvērtē 1- 10 baļļu sistēmā. Tātad. Katrs vērtē iepriekšējāspēlētāja mantu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Sākam. Es pirmā. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
Nevaru īsti paskaidrot kāpēc, bet man liekas, ka sader perfekti! 10 Vispār man ļoti patīk gan niks, gan avatars, gan paraksts - viesiem liktu augstāko vērtējumu.
P.S. Tāpēc, ka man patīk tā, kā ir. Bet ar laiku varbūt iepatiksies kaut kas cits un nomainīšu. Īstenībā tuvāku sakarību starp niku un parakstu var saskatīt tikai tie, kuri zina, par ko tajos ir runa. Es zinu un man patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 30.10.2006 22:24 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
10,noteikti!
Ja ir redzētas visas 3X-men sērijas šaubu nav. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 23:31 |