![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
modiem:piedodiet, ja šāds pavediend jau ir, bet es to neatradu!
Es gribētu zināt jūsu viedokli par Zentas Ērgles darbiem. Man pašam jau tie patīk, visus gan neesmu lasījis, bet izlasītie man patika. Vislabākais darbs bija (3 apvienoti vienā grāmatā) "Mūsu sētas bērni, indiāņi un melnais kaķis." Tā bija un ir mana mīļakā piedzīvojumu grāmata, kuru saraksījusi latviete un arī ietilpst kategorijā -grāmata par bērniem un viņu piedzīvojumiem. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Jā esmu lasījis daudzas grāmatas no Zentas Ērgles, bet ne visas. Kuras esmu un kuras nē vairs neatceros, bet zinu to, ka "Mūsu sētas bērni, indiāņi un melnais kaķis." vairākus gadus bērnībā bija viena no mīļākajām grāmatām, atceros, ka pirms tam mīļākā grāmatu sērija bija ‘’Smaragdas Pilsētas burvis’’ ar pārējiem turpinājumiem, bet kad izlasīju šitamo sējumu, tad kļuva par mīļāko uz vairākiem gadiem. Vairākās reizes esmu to lasījis. Un fonīgais Padomju propagandīguma šarms likās zupā Cool!
p.s. Rakstot postu secināju, ka jau bērnībā esmu bijis samaitāts kapitālists, jo vienīgais teiciens ko šobaltdien atceros no šīs grāmatas ir no vietas kur trešā stāsta galvenais varonis spriedelē ar sevi, par to kādēļ izdevīgāk būt skursteņslauķim nevis inženierim/zinātniekam (vai kas tur bija šamā fāteris pēc profesijas) ir komentārs par skursteņslauķa atalgojumu ‘’Bet mēneša beigās lūdzu, divreiz lielāka alga nekā manam tēvam.’’ Lol, laikam ja bērnība samaitā, tad tāds paliek visu mūžu. Kapitālisms rulzz111, lol (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 27.10.2006 00:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 02:55 |