![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
nu es domāju ta visi eraksta savu mīļāko izteicienu no hp grāmatām va vismaz vietu kas jums patika visvairāk es te teiksim rakstīšu izteikumus (divus)
ieknāb sūdā (rons) ej un ieskābē galvu (hagrids) aizveries dērslij tu lielā žāvētā plūme (hagrids) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.08.05 Kur: Rising from the ashes... ![]() |
"Mēnestiņa kungs sūta savus sveicinājumus profesoram Strupam un pazemīgi lūdz cienījamo spīdekli nebāzt savu nepieklājīgi garo degunu svešās lietās.
Žubura kungs pilnībā piekrīt Mēnestiņa kungam un gribētu piebilst vien to, ka profesors Strups ir nesmuks muļķis. Ķepaiņa kungs vēlas paust savu bezgalīgo pārsteigumu par to, kā tādam idiotam ir izdevies kļūt par profesoru. Tārpasta kungs padod profesoram Strupam labu dienu un iesaka vismaz izmazgāt matus, lai viņš neizskatītos pēc gļotgalvja." UN "Es tās mugurā nevilkšu," saskaities iebilda vecais Ārčijs. "Man, redz, patīk, ka kājstarpi vēdina veselīgs vējiņš." Abās reizēs es grāmatu tālāk vairs nespēju lasīt un man bija jācīnās, lai es nenosmaktu no smiekliem. Tad es vairākas reizes pārlasīju un katru reizi es smējos tikpat traki... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Dark Phoenix: 26.10.2006 17:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:27 |