![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.12.05 ![]() |
Tāks, kā jums liekas kurš no aktieriem nospēlēja vislabāk? Man ļoti grūti pateikt, iespējams Sarumans, iespējams Gendalfs, neviens nebija peļams, ja nu vienīgi Frodo, tas nu gan man negāja pie sirds, tāds čīkstulis (lai gan viņam bija savi iemesli.)
P.S. Es nezinu vai šāds pavediens jau ir, es nekur nepamanīju, ja ir, tad piedodiet. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
kaut kaa vairak velk uz tiem hobitiem...visi teloja ļoti labi, kaut gan visspilgtak kaut kaa uzstveru Sema un Pīna tēlojumu...bet pareejie ari bija labi...piekriitu te dažiem ka Gimlins teloja ļoti labi (kaut gan par viņu visur raksta tik maz ka pat viņa vaardu nesmu iegaumejusi...)
vispar jau man patiik ari Legolas, taču godiigi sakot neuzskatu viņu par nekaadu spožo aktieri. Gredzenu pavelniekaa gan viņš noteloja ļoti labi un man škiet ari tapec kļuva tik slavens, bet godigi sakot vietas kur viņam bija jaaruna nebij park daudz...dažbriid man vispar likaas ka viņš paarejiem velkas lidzi tikai taa - skata peec... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 08:35 |