![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
31. oktobra vakars. Pusseši. Transilvānija.
Pili ieskauj bieza, necaurredzama migla. Pie debesīm ir savilkušies biezi lietus mākoņi. Drīz līs. Pilī bija silti un mājīgi, ja neiskaita to, ka visur bija smagnējas un tumšas ozolkoka mēbeles. Visesistabas kamīnā dega uguns. Dīvānā sēdēja meitene, kas izskatījās gluži kā vampīrs. Viņa kaut ko gaidīja. Viesistaba un pārējās istabas bija izpušķotas un tumšas, kā jau parasti. Postojiet paši ko darat un vai runājat ar meiteni or what... Vēlāk gan jau būs interesantāk nekā sākumā. Belive me. Tad jau notikumi risināsies paši uz priekšu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Šo rakstu rediģēja Siri: 22.10.2006 20:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
La...Labdien!
Natālija apjukusi noteica veroties vīrietī,visai neierasts šādai videi. Mani sauc par Natāliju..Un es esmu atnākusi šeit uz Helowīnu svinēšanu. Neizskatījās ka šis Džonatans būtu kāda ļaunuma iemiesojums,tomēr uzmanīties vajadzēja Un jā,es aizkavējos bet kad atbraucu lielās ieejas durvis bija ciet un pašlaik nevienu nēsmu satikusi. Nata atbildēja nu jau raitāk un apjukums pamazām zuda |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 03:47 |