![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
Es tikko izdomāju realitātes šovu, briesmu māja. Šijā šovā, māja izlems, kuram dzīvot, un kuram ne. Tātadm ,meklēju 12 dalībniekus, pieteikties var šeit.
Kad būs pieteiku'šies visi, tad būs diskusijas. Es būšu šīs spēles vadītāja. Šajā šovā, būs uzdevumi, arī baismīgas naktis... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) EDIT:kad ieradīsities, jums jābūt koferiem, jo tas notiks uz vairākām dienām... Šo rakstu rediģēja Wila: 24.10.2006 10:28 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
es ar piesakos ^^
Vārds: Gabriels Markuss Nemirskis Augums: 1.82 Vecums:23 gadi Dzīvesvieta: Rumānija Dzimums: vīriešu Fot vai zīmēums (ieteicams):(IMG:http://i51.photobucket.com/albums/f363/lovemealways47/hottestemoboy.jpg) rakstura īpašības: neparedzams..... Lai gan visbiežāk draudzīgs... pēc dabas īstākais extrēmists. Izskats: melni mati kas vienmēr krīt pāri labajai acij. Gara auguma neskatoties uz vecumu staigā šūzos, biksēs ar šauriem galiem melnos T-krekliņos. Bio: līdz 19 gadu vecumam mācījies un dzīvojis kopā ar māti tēvu un māsu ar kuru plēsušies visu laiku. 20 dzimšanas dienā turīgais tēws uzdāvinājis dzīvokli. Kāpēc tu gribi piedalīties šajā šovā: eXtrēmas izjūtas puisi ir vilinājušas vienmēr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 12:50 |