Godīgs jautājums, Vai pēc 2 gadiem tevi vēl interesēs? |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Godīgs jautājums, Vai pēc 2 gadiem tevi vēl interesēs? |
21.05.2004 14:52
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena Grupa: Biedri Pievienojās: 14.05.04 Kur: CĒSIS |
Pajautaasim sev godiigi: Vai tad ja nebuutu GP filmas mees tik daudz zinaatu un fanotu.Visas 3 filmas jau ir bijushas uz ekraaniem un visticamaak nekas vairaak nav gaidaams.........nezinu varbuut izklausaas liekuliigi,bet es domaaju, ka peec shiem 2 gadiem lielaakaa dalja no shaa foruma biedriem sheit vairs nebuus......,bet es zinu,ka sheit ir ljoti uzticiigi cilveecinji,kuriem tas tieshaam ljoti intresee un saista.............. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Šo rakstu rediģēja middle-earth: 21.05.2004 15:10 |
|
|
09.10.2006 13:38
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.05 Kur: Sudraba dvēselē vēju auž... |
Domāju, ka mani arī pēc 7 vai cik tur gadiem GP vēl interesēs. Šī ir viena no grāmatām [arī filmām], kas visilgāk spējušas saistīt manu interesi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
24.10.2006 21:37
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. |
Nu nē!! GP ir kļuvis par manas dvēseles daļu.No tā ateikties būtu tāpat kā vardarbīgi izraut no zemes kādu augu un atstāt zemē kalstam..Un grāmatas esmu izlasījusi visas kas pieejamas krieviski..Latviski nekas prātīgs nav un tulkojums ir vnk nožēlojams... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif)
Par filmām-Hobits itkā gaidāms..Varbūt pat ar Džeksonu priekšgalā.. Un ja uzrastos kāds prātīgs cilvēks,tad Silmarionu varētu ekranizēt seriālā..Tikai viegli iebraukt grāvī un rdīt kārtējo sviestu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.11.2024 02:02 |